StartKonst

Konst, inredning och design

ICEBAR by ICEHOTEL Stockholm byggdes 2002 som världens första permanenta isbar. Varje år förnyas interiör och design med is från Torne älv och skickliga isskulptörer från ICEHOTEL i Jukkasjärvi.

ICEBAR by ICEHOTEL Stockholm har öppet hela året och håller en konstant temperatur på -7 grader. Interiören är gjord av skulpterad is från Torne älv, liksom glasen som barens drinkar serveras i.

Upplevelsen

Från centrala Stockholms puls och stress välkomnar vi dig in i vår arktiska värld. Vi hjälper dig på med en varm cape och tjocka handskar, och sedan kliver du in i ett konstverk. Du möts av kall, krispig luft, en vacker och helt unik inredning, skicklig ljussättning och en iskall drink serverad i ett glas gjort av just is. Det här är inte bara en drink på en bar i centrala Stockholm – det är en skärva av norra Sveriges magi och en helt unik upplevelse.

BIFROST

Just nu och fram till april 2019 är BIFROST vårt tema. Välkommen in på en resa tillbaka till vikingatiden och upplev den helt i is. Vi har tillsammans med ledande experter inom området, skapat en konstutställning som berättar om våra förfäders resor, familjens roll under denna tid och den nordiska mytologins betydelse under tidsperioden. Sätt dig i Odens tron och känn dig säker, då Hugin & Munin vakar över dig.

Kommande event

Vi har löpande utställningar och happenings i ICEBAR. Just nu finns ingenting inplanerat, men håll ögonen öppna och följ oss gärna i sociala medier för att få veta det senaste.

Isbaren är stängt mellan 26 Feb till 1st Mars på grund av ombyggnation.