StartOm ICEBAR

Världens första bar av is

ICEBAR by ICEHOTEL Stockholm byggdes 2002 som världens första permanenta isbar. Varje år förnyas interiör och design med is från Torne Älv och skickliga isskulptörer från ICEHOTEL i Jukkasjärvi.

ICEBAR by ICEHOTEL Stockholm har öppet hela året och håller en konstant temperatur på -5 grader. Interiören är gjord av skulpterad is från Torne Älv, liksom glasen som barens drinkar serveras i.

Baren har plats för upp till 60 personer. Inträdesavgiften inkluderar en drink och ett besök varar ca 40 minuter. Barn är välkomna och serveras en färgglad barndrink. ICEBAR by ICEHOTEL Stockholm ligger centralt på Vasaplan, granne med Centralstationen och Arlanda Express. I samma byggnad ligger Hotel C Stockholm.

Isbaren har sedan starten 2002 blivit en populär sevärdhet i Stockholm, både bland turister och Stockholmare.

Upplevelsen

Från centrala Stockholms puls och stress välkomnar vi dig in i vår arktiska värld. Vi hjälper dig på med en varm cape och tjocka handskar, och sedan kliver du in i ett konstverk. Du möts av kall, krispig luft, en vacker och helt unik inredning, skicklig ljussättning och en iskall drink serverad i ett glas gjort av just is. Det här är inte bara en drink på en bar i centrala Stockholm – det är en skärva av norra Sveriges magi och en helt unik upplevelse.

Isbaren är stängt mellan 26 Feb till 1st Mars på grund av ombyggnation.